måndag 26 november 2012

Det är inte alltid roligt!

Det är inte ALLTID som jag tjuter av lycka när jag ska genomföra ett träningspass! En del morgnar när klockan ringer 04.45 vill jag typ skjuta mig själv, eller helt enkelt bara dra täcket över huvudet! Ibland halvsover jag mig igenom första delen av rundan, men jag genomför den i alla fall! Å faktum är att efter en stund börjar kroppen vakna till liv och då känns det så förbannat skönt! Ibland är hela rundan trög, men då känns det bra EFTERÅT istället! :) Det där är så jäkla viktigt att komma ihåg och ha i åtanke när det gäller träning tror jag! :)

Samma med styrketräningen! Idag stod rygg och biceps på schemat. Kände mig bara seg och trött när jag kom hem från jobbet och hade inte den minsta lust att köra! Men hade jag inte pallrat mig iväg så hade jag bara känt mig besviken på mig själv sen! Det var mycket folk och jag fick byta ut en del övningar pga att de grejor jag skulle ha var upptagna å jag orkade inte vänta. Jag medger att jag kände mig lite bitter och sur där i början, men sen drog jag igång å det kändes så jävla bra!!! :D Å när jag skulle köra stångrodd var vikten jag hade tänkt mig upptagen (av de "färdiga" stängerna), så då tog jag en tyngre å se på fan - det gick ju det också! :) Jag ska försöka hitta nån att träna med när jag kör just ryggpassen för jag vill öka i styrka och det är så fantastiskt bra med excentrisk träning för just det syftet! Brukar inte ta många pass förrän man sticker iväg i styrka! :)

Mår så jädra gött nu så det är inte klokt! :D :D :D

Nu blir det käk å sen hundpromenad! Må gött folket! :)


3 kommentarer:

Theres sa...

Träna med mig! Ja vill köra bra ryggpass å!:D

Helena sa...

Nä det är inte alltid så himla roligt men som du säger, det känns så bra efteråt! Starkt av dig att morgonträna, jag blir kvar i skjut mig stadiet och tror på fullaste allvar att jag är skjuten och ligger kvar;)

Susanne Löfgren sa...

Låter bra de Theres :)

Haha fast du är ju så igång resten av dygnet Helena så det gör nog inget att du ligger kvar på morgonen :))