söndag 8 april 2012

På ett kvastskaft till blåkulla!


Nä, riktigt så roligt ska vi inte ha. Men jag har haft kvastskaftet till min hjälp i träningen idag! Rörlighetsträning och bålträning har stått på schemat idag. Annars har jag inte gjort många knop alls, en riktigt lat dag! Gick en liten runda med mamma å hundarna. Enligt min garmin 4,35 km och enligt hennes app på mobilen, 5 km nånting, så vidare långt blev det inte, men skönt att få lite luft i lungorna iaf och inte bara dega inomhus. Åt för klent igår efter min 3mila-promenad. Förvisso bara gång och ingen löpning, men man bränner ju lite ändå. Gick på morgonen efter en kopp kaffe och ingen mat och det blev liksom ett hål i magen sen, då jag inte hade nån vidare aptit när jag kom hem heller! Men idag har jag tryckt i mig desto värre! ;)

Slarvade med att äta lite mjölkprodukter igår (laktosfria) som gav sig tillkänna idag genom igenslemmad människa och krax i halsen. Får skylla mig själv där!

Imorn ska jag jobba och åker således tillbaka till stan ikväll el tidigt imornbitti. Ingen lust, men det är bara å göra´t! En vecka på hemmaplan, sen blir det skola i Härnösand och veckan efter det ska jag till Sthlm och hälsa på fina Elaine! :-))

Inga kommentarer: