lördag 14 juli 2012

En tid i kärlek!



Så underbart det är att vi är på väg in i en ny tid! Att vi redan lite är där! En tid i kärlek!

Så underbart det är med detta skifte! Så fantastiskt att vi är på väg att vakna upp till innerlighet och förståelse!

Så underbart att vi börjar förstå att mänskligheten är det viktiga som betyder allra mest! Att det är vi människor som ÄR samhället!

Att det är viktigare att ta hand om oss själva och varandra, än att PENGAR, PRODUKTION, PRYLAR är det viktigaste!

Förståelse för att om vi kör slut på oss själva, våra människor i strävan efter detta - effektivisera - producera - öka tempot - skär ner - jobba hårdare - skynda lite till! - det är bara sorgligt. Ingen håller i längden. Om vi kör slut på människorna - samhället - vad händer då till slut? Ska vi alla sitta där som sorgliga rester efter all denna hiskeliga framfart?

Så underbart att denna tid är på väg bort och förbi!

Så underbart att vi kan lära oss av våra kloka barn - att vara HÄR och NU, dansa, hoppa, sjunga och skratta oss fram genom tillvaron och livet - gråta och skrika av ilska de stunder vi behöver det! Så läkande och välgörande! Så äkta och sant!

Så fantastiskt att skala bort stressen, se lite klarare! Att få lite mer tid och förståelse för våra äldre - som ofta tar lite längre tid på sig och behöver den - det kan vi lära oss något mycket viktigt av! Så underbart att få lära sig lite LÅNGSAMHET! (Vackra vackra ord!)

En dag är vi också äldre och behöver lite mer tid på oss! :) Å genom hela livet skall vi bära med oss vårt vackra inre barn och låta det leva och blomstra! :)

Så underbart det är när vi ser på världen och oss själva med kärleksfulla ögon! Det skapar en underbar energi för oss alla att leva i! :)

Älskade vackra mirakulösa värld!

Älskade vackra själar och liv! :) ♥

Inga kommentarer: