lördag 28 juli 2012

Längtan!

Längtan är en viktig del av livet för mig! Allt vi önskar kan vi få heter det och tankens och framförallt TRONs kraft är väldigt stor, den är magisk! :) Men minst lika magisk för mig är tiden då man längtar, väntar! Då man har allt serverat hela tiden, så finns liksom ingen längtan, det är lätt att ta saker för givet och inte ens reflektera över vad man har. Det är lätt att kreativitet och fantasi dör av en smula, då vi inte ens behöver försöka då allt finns oss serverat redan!

Det är på nåt sätt längtan som gör upplevelserna större! Om vi t ex hela tiden skulle fylla på med mat och aldrig känna hunger, så skulle vi inte uppskatta maten när vi väl fick äta den! Om vi aldrig behövde jobba för något, så skulle vi inte uppskatta det vi får och förmår på samma sätt! :) Det bor en salig innerlighet i längtan på något sätt!

Längtan är för mig också många gånger en mognadsprocess där ett litet frö som såtts får ta sin tid på sig att rota sig i god jord, växa lugnt och stilla, växa av vatten och sol å ta sin tid på sig att bli riktigt starkt och hållbart med starka rötter och grenar upp mot solen! :)

Längtan är en ljuvlig grej! :)


Inga kommentarer: