tisdag 3 juli 2012

Heliga stillhet




Ett budskap som kom till mig imorse under promenaden: Den nya tiden och medvetenheten vi alla vaknar upp till, kommer att innebära slutet för snabbmatens förlovade land. Detta med stress, skynda, snabb tillfredsställelse kommer inte att vara så aktuellt längre.

Vi kommer att stanna upp, lära oss vara i nuet, njutningen som kommer därav! Vikten av att kunna vara i lugn och ro, vänta, för att sedan verkligen njuta av varje tugga! Vi kommer att uppskatta saker på ett helt annat sätt.

I snabbmat finns ingen kärlek, i allt som stressas fram - samlas stresshormoner som sedan hamnar i våra redan stressade kroppar när vi äter, och som bygger på den energin än mer.

Nu kommer en tid för stillness. Nu kommer en tid där vi lär oss stanna upp istället för att bara springa på. Nu kommer en tid där vi alla kommer att lära oss att mänskligheten är det viktiga, att människor som mår bra i sina liv och får leva livet i SIN takt - DET är ett samhälle i frid och kärlek.

Att hela tiden stampa gasen i botten som så länge hyllats, att vara "stresstålig", maskin istället för människa, den energin kommer till slut att lösas upp och försvinna. Människor som lever som maskiner går sönder till slut.

Det är nu dags att börja leva våra liv på ett annat sätt. Människor som lever i frid och harmoni med sig själva - sprider detsamma till sin omgivning. Resten kommer av sig självt. Varken mat, arbete, eller livet självt - behöver eller ska stressas fram! :)

Kärleken skall sprida sig som ringar på vattnet! :) ♥  

Inga kommentarer: