måndag 23 november 2009

Det här med att detja!

Ikväll var jag på dejt med en superfin och trevlig kille! Eller var det en dejt? Jo det var det nog. Hen bjöd mig på en fika, vi tog en promenad till systembolaget av alla ställen för han skulle handla lite där innan han begav sig vidare. Sen var vi hem till honom en sväng. Eller rättare sagt till lyan han lånar, han bor inte här i stan.

Allt var superbra! Gillade honom som fan och ser riktigt bra ut gör han vilket ju är en trevlig bonus! Ja skitbra.. ända tills han pussade mig! Shit jag fick panik! Jag gör inte sånt på första dejten. Orkar inte rusa in i saker för jag har inga bra erfarenheter av det. Det blev lite som att jag for upp "stopp och belägg"! Sen kändes allt bara pinsamt och stelt på nåt sätt..

Jag har lite blandade känslor nu! Känner att jag nog vill ge honom en chans, eftersom jag tyckte så bra om honom, samtidigt som det där skrämde mig en smula! Vissa kanske kör så första dejten, jag gör det inte! Alla är vi olika!

Jaja antingen blir det en fortsättning eller så är loppet kört, det blir som det ska bli, allt som sker har en mening! ;) Vi håller kontakten iaf och lite spännande är det ändå! Haha.. shit jag är verkligen helt lost i denna värld!

4 kommentarer:

Sandra på Ön sa...

Jag skulle också ha blivit "rädd", är man på riktig dejt, så inget hångel. Det bör alla killar ha lärt sig ;)
Men det betyder inte att det är något konstigt med honom, ge honom en chans till :)
Kram Sandra

Mamma sa...

Jag minns ditt födelsedagsparty bakom täckta fönster. Hur gammal var du då? Då var du inte så rädd av dig minsann. "Pus Pus sa Susanne till Markus". Fast du kanske bara SA det, inte vet jag, och inte vet jag hur lillasyster hade luskat fram vad som försiggick heller.

Jennie sa...

Åååååh men vad roligt!!! Håller tummarna! :))))) jag hade nog också blivit överrumplad om nån pussat på mig sådär. :)

Susanne Löfgren sa...

Överrumplad var ordet! Nu känner jan en otäck varm liten känsla i magen vid varje sms som trillar in - vilket gör mig fullkomligt livrädd och vettskrämd! :o