torsdag 12 november 2009

Hur svårt kan d va?

Ja idag känner jag så. Idag längtar jag karl, familj - rubbet! Därför sitter jag och suckar lite och tänker; hur svårt kan det vara egentligen?

Jag menar jag ser ju inte helt bedrövlig ut och för det mesta är jag inte så fruktansvärt otrevlig heller. Men jag vet, det är mycket som ska klaffa! Det där med ömsesidig attraktion och gillande av varandras personligheter och egenskaper, värderingar! Inte så att man behöver tycka lika om allt, men personkemin måste ju stämma!

Man "ska" ju inte längta sägs det. För det är när man slutat bry sig som han dyker upp. Men det skiter jag i. Jag tycker och känner precis som jag vill! Sådeså! Idag känner jag såhär, imorn kanske jag inte tänker några tankar alls på detta! Det är lite från dag till dag det där! :) Men jo, i det stora hela, så är jag redo!

Östersund är en liten stad. Det känns som att de flesta kring min ålder och uppåt är upptagna, eller med barn. Träffar man någon som allt stämmer med, så omvärderar man säkert den frågan. "jag vill inte träffa nån som redan har barn-frågan" that is.

Min vän E brukar säga: Alla bra i min ålder är ju upptagna - och är de inte upptagna så undrar man ju vad som är fel?! Men hallå, både hon å jag e ju lediga! Å eminenta fruntimmer e vi - båda två! ;-)

Kanske borde göra som min vän K och screena bekantskapskretsen! Nån bekant som känner en bekant som.... ;-)

Nu ska jag lägga mig i sängen en stund å mysa med mina små håriga fyrbenta favoritkarlar iaf! <3

7 kommentarer:

Anonym sa...

Men där är ju du!!!!
Vart glad att höra av dig igen.
Jag bor inte i Ö-sund, har barn, är sambo men annars är det nästan alla rätt

Blogg-Erik

Susanne Löfgren sa...

Desamma! Mungiporna åkte uppåt när jag gick igenom de senaste inläggen i herrns blogg!

Det skall gå att lägga till sina favoritbloggar så att de syns på min blogg; tyvärr förstår jag mig på bloggeländet lika lite som jag gör på IKEA-möbler! Men under sker ju, så nån vacker dag i framtiden när jag klurat ut hur det går till, skall jag spara dig här bland mina favoriter!

Anonym sa...

Nä det har var ena redigt klurig blogg du (Vill egentligen säga vilket helvetesjävlaskit jag fattar ingenting men jag har ju så god ton när jag pratar)
Att få iväg en kommentar var inte lätt.

cabten sa...

ja, det är väl lite samma tankar här. Försöker vara snäll och trevlig. Ändå sitter man här ensam och inga barn. Så nåt fel måste det ju vara på en. Försökt med det mesta. En del har tom. gått tillbaka till sina ex. Längtar varje dag...men nu vet jag inte vad jag ska göra. Det får bli som det blir. Leva en dag i taget. Men man syns väl inte :´(

Susanne Löfgren sa...

Det handlar inte om hur snäll och trevlig man är, det handlar om att vara den man är, inte anpassa sig för att "passa någon annan" och det handlar om rätt tidpunkt!

Jag är inte bitter eller desperat på nåt sätt, det är bara att jag uttrycker mina tankar för stunden. Jag är lycklig som jag har det och trygg i mig själv och det är jag glad över, för jag skulle aldrig "ta nån bara för att ha nån". Jag är kräsen med vem jag träffar och det ska man vara! :)

Nöjer man sig inte med mindre än det bästa - så kan det hända att man får det! ;) Och det handlar inte om att vissa är bättre eller sämre än andra, det handlar om personkemi, tycke och smak och ömsesidig attraktion! :)

Jag tror också att det är en viktig skillnad, just att man är nöjd som man har det, för då blir det inget desperat i det hela. Det får va nåt riktigt riktigt bra, annars får det va! Självklart vill jag ju träffa någon en vacker dag, och självklart tillåter jag mig att längta de dagar jag känner så!

Börjar man leta fel på sig själv är man nog ute och cyklar lite, man är ju som man är och så ska man vara, endast då kan man dra till sig de människor som är rätt för en! =)

Min morbror träffade sitt livs kärlek när han var över 50, man vet aldrig när det inträffar! =)

Veronica sa...

haha jadu sådär kan en annan oxå känna rätt vad det e. vad sitter det i?? ett par rejäla mansarmar i mitt liv skulle inte skada ibland men det är iaf skönt att veta man har hittat en trygghet i sig själv innan man släpper in någon ny, då ökar ju chanserna för att det kan leda till nånting verkligt bra den dagen Han väl står där ;]

cabten sa...

Kloka ord du har. och jag håller med. Klart man ska vara som man är. Inte ändra på sig. Så har jag varit hela tiden också. Vill nån försöka ändra på en, så ere ju inte en dom vill ha.

Är inte desperat här heller. De sker det som sker, när det händer. Händer det inget , så får de vara så.
Kräsen här också, vill ju att allt ska stämma. Från första ögonkastet nästan....=) det har gjort det en gång....men tyvärr var man ju för sent ute..*L* nu hoppas jag och längtar efter den känslan igen.

Men visst funderar jag, vad som kan vara fel...då vissa kan gå från förhållande till förhållande. tex. om det är utseendet som är fel. För visst kan de va så, att det yttre som fångar intresset, och det inre som får en att stanna kvar.

Glad för din morbror...*S*....man vet aldrig när man blir träffad av kärlekens blixt. Så jag har inte gett upp. Inte alls.

Ha det!
=)