onsdag 11 november 2009

Trött....

Jag blir galen snart på denna trötthet! Jag är konstant trött! Orkar inte träffa någon, inte ut och röra på mig, vill bara sova, sova, sova hela tiden! jag är inte mig själv nu. Jag brukar vara pigg, glad och fylld av energi! Nu är jag bara som en blek vissen sämre version av mig själv!

5 kommentarer:

Jennie sa...

Ja det är samma här du vet... jag skulle kunna sova hela dygn om jag fick. Totalt osocial. Men dagens träning gav mig massa energi, men nu är den borta igen. Tar ett tag att fylla upp lagret som det känns... :/ Kram!

Susanne Löfgren sa...

Ja det är fan segt nu, men man är ju inte ensam om det iaf! Måste försöka ta mig iväg och träna jag också.. Hoppas på att piggna till nästa vecka, ska iväg och (håll i dig nu, det här är nasty) göra en tarmsköljning!! Själva behandlingen är ju inte värst kul, känns värre än gynundersökning tamejfan, men har gjort sån ett par gånger förut och magen får liksom en ny fräsch start, så jag kan stå ut med det obehaget ;)

Kram! Hoppas vi båda piggar på oss snart!

Jennie sa...

Uj haha! :P Hur funkar det och vart gör du det?!

Susanne Löfgren sa...

http://www.ajkon.se/therapies/77/

Här kan du läsa om hur det går till! Inte jordens skojigaste behandling (man känner sig inte direkt bekväm när man ligger där) men det är värt det, för jag brukar må bättre sen! Jag går till Gitts zonterapi, (heter 3d-hälsan nu) hon håller till i ett tegelhus på brunflovägen, ligger längst ut vid stuguvägen, på andra sidan vägen vid okq8 typ..

Jennie sa...

ahhh okej, tack! Ska kika på det :)