onsdag 15 juni 2011

Snygga jobbiga jävlar


Attraktiva människor (eller ja pojkar då) ger mig nervösa problem. Jag kan inte bete mig normalt i sådanas närhet. Shit vad jobbigt. Varför är det så?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åååååh, fan jag hinner inte me en blogg till ;-) men här fastnade jag för du skrev rakt in i hjärtat. :)
Ja, varför är det så eg. med dessa snyggingar...
Det e ju helt sjukt. Men en egen teori. Jag tror vi förfular oss själva när vi möter en bildskön person, de blir lixom i överläge, på ngt konstigt sätt?

alla vill va vän med en snyggis, alla vill ha dennas uppmärksamhet, har det inte varit så sedan skoltiden?
Kan det ligga inpräntat i oss? Alla ville ju va ihop me den snyggaste killen resp. tjejen i klassen/skolan. Inte helt otippat va det väl de som blev "paret" också?
Äeh jag vet verkligen inte, men man finner väl en attraktion till snygga människor, de tilltalar, å då blir man nog nervös, det kan va vårt undermedvetna som talar ...
gu va jag svamlar hhaha.
Fin dag på dej nu!

Lars-Olov sa...

Är väl nå virus?!:-P;-)/ Lars-Olov.

Susanne Löfgren sa...

Haha ja jag vettefan! Skönheten ligger i betraktarens öga tror jag! Å med åren har det där ytliga fallit bort en hel del, ytan säger inte så mycket om en människa. Utsidan ger insidan en chans, men insidan ger utsidan sin glans! En klyscha som är sann!

Men det är jävligt störigt att man ska bli sådär hattig av sig i närheten av nån man nu råkar tycka är fin och blir attraherad av.. kan ju inte bete sig normalt för fem öre! Hör till kanske? :P

Det skulle vara roligt att få se sig själv genom andras ögon ibland! Vem vet, för någon annan kanske en själv är en snygg jävel? Fast man själv tycker man är en vanlig simpel jäkel! =)

Ha en fin dag ni båda! :-)