onsdag 1 juni 2011

Tappad!

Just nu känner jag mig så. Helt tappad. Noll kontroll. Som en riktigt usel värdelös människa. Man får väl känna sig så ibland oxå...

2 kommentarer:

Erika sa...

Man får känna så. Kan till och med vara nyttigt, även om anledningarna till det sällan är vad vi tror att det är.

Gör så här:
Blunda, försök fokusera på en punkt djupt inom dig och se om det går att ställa fötterna på den punkten och balansera lite. Därifrån går en lina över allt det mörka, som du ska försöka gå över. Så sträcker du ut händerna. Öppna dem, håll dem inte stängda. Rikta handflatorna uppåt, som om du ska ta emot något. Och känn hur du har en hand att hålla i, i varje hand. Ta ett steg framåt. Du kommer vingla, för det är svårt att inte falla ner. Linan som ska hålla dig uppe är tunn - men stark. Och varje gång du vacklar - känn då hur greppet om dina händer blir starkare.

För vet du - de där händerna som håller i dina. Det är händerna på alla fantastiska människor du har i ditt liv som älskar dig för den du är oavsett hur liten du känner dig, och som vet att du aldrig någonsin kan vara en usel värdelös människa. Såna vars händer du håller i när VI behöver vackla över tunna trådar.

KRAM!

Only me sa...

:( Hoppas din dag känns bättre idag för du är en sån inspiration och glädjespridare. Klart man måste få ha dagar när man känner sig mindre och som en värdelös människa. Bara de dagarna inte kommer så ofta och att man i vanliga fall är glad :)
De tunga dagarna kan nog ha sin mening i att man måste sakta av och få lite eftertanke. Vad är det jag vill, var är jag på väg, hur mår jag... egentligen, ja massor av såna saker.

Stor kram och tack för att du finns och är en sån vacker människa! <3