tisdag 8 juni 2010

Gott!


Gott och nyttigt mellanmål, kvällsmål, efterrätt, vad du vill!

Blanda en burk kesella (jag kör laktosfri, för nu ÄNTLIGEN finns det sån! Jippi jippi! Den heter laktosfri matkvarg och finns på ICA Maxi i Östersund!)

med en klick honung och några hackade hasselnötter!

Gillar du andra nötter bättre, är det bara att byta och bär av olika slag är oxå gott att blanda i!

5 kommentarer:

Jennie sa...

Haha fy, jag tycker kvarg låter så fruktansvärt :D

Susanne Löfgren sa...

Haha testa! Jag tycker det är supergott! Inte som det är dock, men när man blandar med olika saker ;)

Jennie sa...

Haha okej, kanske ska ge det en chans då :)

Helen sa...

gott att blanda med röd fun light saft oxå ;)

Susanne Löfgren sa...

Helen - det ska jag testa! =)