fredag 13 augusti 2010

Älskade träning! Livsviktiga musik!


Avslutade nyss en timme på löpbandet. Sprang inte, gick i motlut i hyfsat tempo. Det går bättre för varje gång, jag blir starkare och det är inte lika ansträngande. Höjer lutningen i perioder för att vänja kroppen. Så otroligt skönt och jag var sjöblöt av svett när jag klev av.

Mår sådär vansinnigt bra i hela kroppen och själen! Träningen är en livslång kärlekshistoria! Hade med min mp3 som jag nyss laddat i ny musik i. För mig kan det göra en oerhörd skillnad när nån av mina favoritlåtar dyker upp! Plötsligt vaknar kroppen till liv lite extra och hittar massor av extra kraft som jag inte fanns där!

Kroppen rör sig i takt till musiken, allt går så otroligt lätt och jag fylls av ett enormt lyckorus!

Det kanske är lite så det fungerar i relationer också? Vissa människor är som de där favoritlåtarna! De plockar fram ens bästa jag! Fyller en med massor av energi, gör att man hittar extra kraft och känner sig så förbannat lycklig, stark och glad! :D

Önskar er alla en härlig helg! Själv skall jag hoppa i duschen och sen bege mig mot jobbet. 2 nätter av 4 avklarade, 3e inatt, snart är det över för denna gång! :-)

(å NEJ, det är INTE jag på bilden hahaha..)

Inga kommentarer: