fredag 8 juli 2011

Alltså. Egentligen.

Var dig själv!

Du har allt att vinna på det!

Du kan aldrig vara för av eller för på, för mycket eller för lite när du är DIG SJÄLV!

Grejen är den - att när du är dig själv, drar du till dig människor som gillar dig för den du verkligen ÄR! Människor som du funkar bra tillsammans med! Du vill väl ändå inte hänga med osköna typer som vill försöka ändra på dig?!

Nä, just det.

Spela spel å hålla på, tyna bort sig själv, det är bara onödigt. Ger verkligen ingenting, varken till dig eller någon annan! Drar bara energi!

Är du inte dig själv, så kastar du bort något mycket viktigt och värdefullt! Allt som är du! Allt som du är menad att vara!

Så.

Var dig själv!

För fan.

2 kommentarer:

Jennie sa...

Jamen.. när man har den där känslan att man inte duger som sig själv och den där spärren sätts in då?! :/ Hur blir man av med spärren!? Jävligt svårt måste jag sga... :(

Susanne Löfgren sa...

Allt har sin tid! Å ofta behöver saker å ting mogna inom oss, de går inte att stressa fram! En bra början kan vara att tillåta sig att känna allt man känner! Ibland orkar man inte tänka så positivt, ibland är man liten, ledsen, nere eller arg. Ibland känner man sig minst i hela världen. Då är det bättre att acceptera det istället för att bygga upp en massa oro över det också!

Livet är en enda lång skola och resa och vi är här för att lära oss! =) Är man medveten om saker och ting har man kommit väldigt långt! =)

Kram på dig!!!