lördag 29 januari 2011

Mini-liten


Just i den här stunden känner jag mig sådär mini-liten.. som en liten liten prick..

Jag tror att vi alla behöver få ha de stunderna ibland! Jag behöver nog få ha mina såna stunder för att orka komma tillbaka i kraften igen!

Är i funderartagen så mycket nu! Det rör omkring i skallen på mig och det tar mycket av min kraft även om jag vet att allt faller på plats och blir som det ska.

Har så mycket jag behöver ta tag i, komma igång med plugget ordentligt igen och söka jobb som bara den! Behöver hitta tillbaka till självförtroendet för det finns inte där riktigt just nu.

Känner i vissa situationer att jag är så "fel ute" på nåt sätt.. Jag kan inte sitta och rapa ur mig en massa saker bara för att det ska passa in och låta bra. Jag måste vara mig själv till hundra procent, rak och ärlig - det här är jag!

Känner ibland att jag inte "passar in i mallen" att man ska vara si och så och helst ha någon dunderkarriär att identifiera sig med.

Men handen på hjärtat så är det inte jag.. jag behöver följa mitt hjärta och min magkänsla. Sån är jag oavsett om det gäller arbete, kärlek, vänskap eller andra områden i livet! Tror ändå på att det kommer att leda mig rätt till slut.

Oavsett vad andra människor tycker och tänker om mig, förändrar det inte den jag är!

Jag är så otroligt glad och tacksam över att jag är jag och att jag drar till mig så många underbara människor! Människor som verkligen SER mig, som jag är! Det är så otroligt värdefullt och stärker mig!

Ändå får jag ibland panik över människor som tycker att jag är konstig eller fel ute för att jag hellre prioriterar att bo här istället för att t ex flytta till sthlm, för att ta ett jobb som jag har utbildning för. Som tycker att jag är helknasig som inte "gjort något av min högskoleutbildning" än. Ibland går jag på såna där saker och börjar ifrågasätta mig själv.

Men innerst inne vet jag! Inuti mig finns alla svaren. Å jag vet att jag har ju faktiskt ingen brådska med någonting. Saker och ting får ta sin tid. För jag kan inte gå emot mig själv. Det går inte. Om jag inte är den jag är, skrumpnar själen ihop och dör på mig.. Det är verkligen inte värt det.. verkligen verkligen inte..

Tråkigt blogginlägg idag kanske. Men jag är bara en människa, med allt vad det innebär. Att vara liten, ledsen och sårbar ibland är precis lika viktigt som det är att inte glömma bort sin lycka, sin glädje, sin tacksamhet och sina styrkor!

Ibland behöver jag få ventilera och lufta! :)

Det var skönt att få pysa ur sig lite!

Önskar er alla en fin härlig Lördag! :)

6 kommentarer:

Jennie sa...

Klart det finns såna dagar, alla har vi sådana mer eller mindre. Annars vore vi inte mänskliga. Den som säger annat ljuger. Att du "törs" skriva ut att allt inte alltid är solsken och fågelkvitter är starkt, du törs visa dina svaga sidor. Snart blir dte en bättre dag igen ska du se. :) Beror det på att du legat sjuk väldigt länge nu kanske och inte kan träna, som du känner dig lite sådär låg?

KRAM!!!

Susanne Löfgren sa...

TACK för dina ord! Åh vad de värmde gott i hjärtat! Å du har så rätt! Efter regn kommer sol igen! :)

Ja det är nog många små saker som spelar in till att energin inte är på topp nu! Men det är helt okej som sagt! =)

KRAM!!!

Jennie sa...

:) KRAM!!!

Christian sa...

Hej underbara människa! =D

Du är iaf mer än välkommen ner till Stockholm så tar jag och Erika hand om dig här nere... ;)

DU ÄR BÄST!

KRAAAAAM!!!!

Anonym sa...

Du är så glad, go och positiv människa så du skulle passa in vart du än skulle jobba.. Om jag skulle vara arbetsgivare skulle jag verkligen vilja ha dej anställd.. och lysa upp folk med din värme som du kan sprida.. och det tror jag också fler skulle tycka! Jag lovar att du gör bra ifrån dej på en arbetsintervju bara du är dej själv :)
Och vissa dagar får man som sagt vara nere, för att sedan resa sig och vara ännu starkare.. Jag har en sån dag idag, och ibland behöver man ha det för att samla alla tankar och få tid att fundera..

Kom ihåg att du är grym!
Kram/anders

Susanne Löfgren sa...

Åh.. nu var jag tvungen att gråta en liten skvätt bara för att jag blev så glad! Jag skattar mig så lycklig som har så underbara människor i mitt liv! Det är en sann lycka! :-)

Kram!!!!