torsdag 18 mars 2010

Helt slut.....

Vilken dag... Jag skulle ha jobbat 8-16 idag.. Mådde inget vidare när jag kom på jobbet men tänkte försöka bita ihop.. vilket gick ok iaf (orkade inte dra upp mungiporna eller verka värst engagerad, men det funkade ju på nåt sätt.. )

Vid ett fick jag äntligen lunch.. var jättetrött och hungrig. Lyckades inte sova värst mycket inatt och inte heller natten innan och hade inte lyckats peta i mig mycket till frukost heller.. om inte kaffe räknas då?

Kände att gråten började trycka på och ville ut och höll emot allt jag kunde, men den kom ändå.. jag var för trött för att orka hålla emot.. och börjar några tårar trilla så rämnar det och till slut blev det ett sånt där groteskt fult bölande som bara skrek ut..

Min chef sa att jag kunde gå hem, då jag var tvungen att förklara varför det blev sådär.. och en kollega tog hand om mig, höll om mig och var så gullig att det brast för mig ännu mer.. känner man att någon bryr sig om, så väller de där tårarna fram än mer.. iaf jag funkar så..

Ringde mamma på väg till bilen, behövde prata med nån kände jag.. Skickade sms till Malin oxå då hon och Emma var hundvakt till mig idag, att jag var på väg hem tidigare i inte alltför vidare skick..

De stannade kvar hos mig och jag fick kramar, gråta av mig och prata av mig.. TACK, det var underbart! Sen ringde min gulliga kollega upp mig och försäkrade sig om att jag hade det bra och hade någon hos mig...

Malin stannade kvar här tills alldeles nyss och till slut när all gråt tog slut för stunden och jag kände mig helt tom och utmattad, lyckades det faktiskt komma en hel del glada skratt och just nu mår jag riktigt gott i själen.. Upp och ner, berg och dalbana, det är väl så det måste få vara nu ett tag...

Har funderat på att ringa M eller Å och prata lite.. men skjuter på det känner jag.. Men förr eller senare ska det bli av och förr eller senare skall vi ses, även om det kommer kännas asjobbigt! Men säkert även otroligt befriande och skönt! Gråta är inte farligt och gör man det inte, så är inte det heller farligt!

Tänkte svara på mail och sms även ikväll, men just nu i denna stund känner jag att jag bara behöver få äta, kura ihop mig med hundarna och sen totalkrascha i soffan, slögloendes på TV tills jag somnar.. jag är helt slut och orkar ingenting just i detta nu..

Underbart att hela tiden känna och veta att alla hör av sig och bryr sig om iaf! Ni fantastiska underbara människor! Ni är världsklass alltså!!! Älskar er!!

2 kommentarer:

cabten sa...

Hej.
Vet inte om det hjälper så mycket men, hoppas du kämpar på. Låt gråten komma ut. håll inte den inne. Vet verkligen hur stor sorg känns, då min far gick bort allt för tidigt. För min del hjälpte mycket att tända ljus för honom.

Lider verkligen med dig att läsa hur du mår, men hoppas du mår bättre snart.
Tänd ett ljus och minns....sköt om dig.

:´(

Jennie sa...

<3