lördag 13 mars 2010

Människor!


Ta vara på varandra! Visa att ni älskar varandra och kom ihåg att säga det till varandra! Ofta ofta! Det kan inte sägas nog många gånger!

Livet är här och nu.. tiden är allt och ingenting..

Livets skatt är människor tillsammans! Kärleken är det finaste som finns!

Alla små saker som det är så lätt att lägga sin energi på, som egentligen är struntsaker, ÄR just det - struntsaker! Vad gör en lite pissig dag? Vad gör några kilon hit eller dit? Vad gör en misslyckad tenta eller en dålig dag på jobbet?

Lägg energin på dig själv och alla människor omkring dig som du älskar! Visa någon idag hur mycket den personen betyder för dig! Säg till dina nära och kära att du älskar dem! Det är inte farligt, jag lovar! Det är bara ord och det kommer att kännas så varmt och skönt i hjärtat både för dig och för den som får höra det!

Krama dina djur/barn/vänner/föräldrar/käraste lite extra idag.. visa dem att du älskar dem utan förbehåll, precis så som de är, utan att de behöver prestera något!

Lätta ditt hjärta istället för att gå omkring och bära på saker som tynger dig.. säg förlåt.. till både dig själv och andra..!

Lev! Skratta! Älska!

4 kommentarer:

Jennie sa...

Åh du har så rätt så rätt... kloka du! <3 <3 <3

Anders Stävhag sa...

Såå sant och så klokt och vackert! Många tar för givet att de ska vakna nästa dag och då är det försent! Tror t.om darins låt i melodifestivalen ikväll handlar om hur det kan gå och bli försent att säga något! Tack för att du skriver så vacket och delar med dig till oss andra!
/ Anders

Only me sa...

Du skriver så bra och det är ju så sant. Önskar man tänkte lite mer så.
Kram

Susanne Löfgren sa...

Livet slår omkull en ibland och får en att vakna upp och inse vad som verkligen betyder något...!