måndag 1 mars 2010

Tortyr!!!


Tortyr är ordet!!! Har nyss kört med epilator-jävla-helvetet över större delarna av kroppen.....! Fy faan säger jag bara! Vill man vara fin måste man lida pin! Använder den jävligt sällan, men nu har jag sparat ut pälsen en bit bara för att kunna använda eländet... Annars kan jag raka benen 3 ggr om dagen typ, hatar stubb och vill känna mig slät, det är en grej jag har för mig det där...

Men nu är det klart och jag är slät och len som en babystjärt tamejfaan!

Herrejisses, hur klarar folk att föda barn liksom?? Jag håller fan på att avlida bara av en sån här grej! Ok ,jag är en dramaqueen nu! Min smärt-tröskel kanske inte är den högsta.. och det blir ju liksom lite bedövat efter ett tag, så början är värst! Skönt att ha det gjort nu ändå! ;)

Om ett par timmar ska jag träffa min vän Anna från Luleå som kommer till stan idag, så nu ska jag röja upp lite i kaoset här hemma och sen ta en snabb dusch!

Ska passa på att införskaffa en sån där snuskig hemsk fot-osthyvel när jag ändå ska ner på stan, å försöka få nån fason på tassarna oxå! Bara 3 dagar tills han kommer hem nu och då vill ja va så fin som ja bara kan - såklart! :D

9 kommentarer:

Only me sa...

Åh herregud, en sån sak gör mer ont att använda än det gör att föda barn! Allvarligt. Jag testade en halv gång och trodde slutet var nära. Fick stänga av den och dra loss den från benet. Ren och skär tortyr!! Rakar hellre benen i parti och minut än utsätter mig för dylikt.
Hade jag inte haft tendenser till åderbråck på benen skulle jag lätt vaxa bort håren, men man ska inte vaxa om man har det. Synd nog. Har hört att det också gör svinont, men det är ju meningen att man ska rycka snabbt :)

Fot-osthyveln låter som en suverän gadget som man bara måste äga!

Camilla sa...

Hahaha tror ja håller med Cecilia i den frågan. Föda barn är som inget om man jämnför med att använda en sån eller vaxa. Skulle vaxa benen en gång o ja höll på att dö på kuppen. Vilken smärta de va....hur FAN finns de dom som kan göra en Brasiljansk vaxning????
Fan va ont de ska göra att vaxa musen alltså....gggaaaaaaa

Susanne Löfgren sa...

Hahaha brasiliansk vaxning har jag INTE vågat mig på!! Har en kompis som gjort det dock, men hon brukar även köra med epilatorn mellan benen.. :o Maj gaaad!!!

Only me sa...

Iiiiiiihhhhh, mellan benen!!!! Hilfe, då skulle det verkligen bli ett mus-skrik där nerifrån! Man rycker ju håren med rötterna och inte fort heller. Hon måste vara fakir eller nåt.

Susanne Löfgren sa...

Hon är inte av denna värld asså...! En riktig jävla hårding!!! ;-)

Jennie sa...

Aaahahahah jag testade epilatorn i armhålorna en gång. Don´t ever do that! Helvete vad det högg fast och det blödde när den väl fått ur hårstråna. Huuuuuuuh!!!!

Susanne Löfgren sa...

Hahaha jag har faktiskt oxå testat att köra den i armhålorna en gång - med samma resultat som ditt! Aldrig mer!!! ;D Fy faan!!

Anne sa...

Hehe, jag e härdad vid det här laget, känner inte av den alls faktiskt.
Men jag ger mig inte ut på trimmning av armhålor och bikinilinje alltså, DÄR går gränsen.

HATA HÅR! Bleeh.

Susanne Löfgren sa...

Anne - bra! Då kanske jag oxå blir härdad med tiden! ;) Hatar hår nåt så grönjävligt!! Urk!

Armhålor blir ju bara ett blodigt kaos av det där tortyr-redskapet, misstänker att det även gäller bikinilinjen... :P