lördag 18 juli 2009

Host å snörvel!

Sjuker igen! Försökte tappert jobba igårnatt, men Christian som skulle ha jobbat halvnatt, tog mina sista timmar så jag fick gå hem tidigare - tack å lov! Nu har jag sjuksrivit mig 2 nätter och hoppas att det räcker för att jag ska pigga på mig! På Onsdag fyller jag ju år och då kommer familjen in och grattar mig. :) Sen kommer Camilla upp från sthlm och bor hos mig stråket-veckan, ska bli jättekul, vi har inte setts på mycket länge nu! Å den 25e blir det fest och utgång!

Sen är jag nog nöjd för ett tag skulle jag tro! Dricker väldigt sällan alkohol och brukar va rätt nöjd när jag varit ut en gång! Sen vill jag satsa på träningen! Fokus ligger på att bli frisk i min axel så att jag kan ta i som jag vill sedan! Och BYGGA MUSKLER! Har mailat iväg intresseanmälan till M A P camp nästa sommar ( http://www.t-training.se/ ) och hoppas på att komma med! De skulle återkomma så fort de har lite mer struktur på hur det blir med läger samt anmälan! Hoppas på svar snart, så jag kan betala in kursavgiften, så jag vet att jag är "safe" :-) Lägret kostar 1700:- och det är det lätt värt med tanke på vad det ger i form av gemensam träning, mat, föreläsningar och annat lärorikt, roligheter och massor av motivation! Sundsvall ligger ju dessutom inte så långt bort! =)

Nu ska jag VILA och bli frisk!!!!!

Kärlek!

4 kommentarer:

Jennie sa...

Oh satsa riktigt seriöst hör jag. :) VAd har du gjort med stackars axeln då? :/

Susanne Löfgren sa...

Nja jag vet inte, men tror det är sunt för mig att tänka muskelbygge och äta ordentligt! :) Sen får man se vart det bär hän! ;-) Axeln har jag själv pajat genom att inte lyssna på kroppen. Den började bli framåtroterad och gjorde ont, vilket jag sket i, åt värktabletter, smorde på linnex och körde hårt och tungt ändå.. Smart..verkligen! :P Men jag får väl lära mig av misstaget! ;-)

Jennie sa...

Ajajaj! :/

Susanne Löfgren sa...

Åh jag blir så glad av dina kommentarer, roligt att NÅN skriver nåt ibland! :-)