onsdag 19 maj 2010

Jag vill också!



Ååh.. kikade nyss in på en väns sida på facebook. Han blev stolt fader till två små fina flickor i april och det fanns en bild på liten liten bebisfot i hans stora hand.

Mina tårar började rinna, blev så himla himla rörd!

Åh jag vill också! Längtar till den dagen i livet när jag får lyckan och förmånen att bli mamma till en liten fin härlig mjuk underbar go unge! ♥

4 kommentarer:

Miss M sa...

Känner också så! Det känns som om alla i min omgivning har barn, och på något sätt så trodde jag att det skulle vara en självklarhet! Vi försöker, har gjort länge, men nada, zipp, zilch :( Kanske inte är meningen!

KRAM

Susanne Löfgren sa...

Jag tror att allt har sin tid och att det blir när det blir! =) För min del är det så att jag inte varit tillsammans med min kille länge alls och så vill jag plugga igen och han ska göra utlandstjänst, så för vår del faller det sig naturligt med att vänta, men längta får man ju! =)

Håller tummar å tår för er! =) En vän till mig, hon och hennes kille försökte i över ett par år, och till slut så plötsligt hände det!

KRAM!

Sandra på Ön sa...

Det är nog den största glädjen av alla att få ha sitt egna barn i famnen. Vår tid kommer också :)

Susanne Löfgren sa...

Ja tänk att jag aldrig trott att jag skulle längta efter barn.. men den dagen kom den också! =) Du har så rätt, vår tid kommer! :D

KRAM!!