torsdag 19 maj 2011

Blogg-paus


Nä inte blogg-paus som i paus från bloggen. Paus som i bloggande medan jag väntar på att strumporna ska torka! TACK mamma å pappa för lånet av sko-torken! Det är guld värt! Torkar både strumpor å skor där! Så länge jag pudrar fossingarna innan jag ger mig ut, använder bra funktionsstrumpor och löparskorna, då går det bra! Men vanliga strumpor och skor är inte allt för populärt - då protesterar fossingarna!

Jag som ska på bröllop nu i Juni, undra just om det blir populärt om jag dyker upp där i finkläder - å löparskor??? Jag får väl stå ut den lilla stunden ceremonin är ;-) Bröllopsfest blir det hela helgen, men jag kommer att packa med mig löpartightsen och skorna, utifall att jag får chansen att ge mig ut en sväng! :D

Idag är vädret lite sådär smålurigt, det kan inte riktigt bestämma sig för om det blir regn eller solsken. Precis sådär som jag själv kan känna mig vissa dagar - jag vet inte riktigt om jag ska gråta eller skratta?

Idag mår jag gott i alla fall! Vaknade med lyckorus i kroppen - bästa uppvaknandet!

Gick en skön morgonrunda med skön musik i öronen. Sol regn, asfalt, mjuka skogsstigar, blöta leriga fötter, doften av nyklippt gräs, doften av eldat gräs, en hare som sprang i skogen, en liten skogsmus som pilade snabbt snabbt över vägen, möten med människor i rörelse! Det är så ljuvligt att vara ute!

Mina tankar denna morgon gick mycket kring orden form och funktion. Funktion kommer före form i alla områden i mitt liv just nu känns det som! Gällande träningen, kläderna, träningen, det mesta! Jag är nöjd, glad och tacksam över det. Det känns avslappnat och behagligt. Jag njuter av det, det känns som jag.

Nu ska jag se om strumporna torkat, det braiga med funktionsmaterial är ju att de torkar så himla snabbt! Det gillas!

Önskar er som läser en fortsatt fin dag! Ska du träna nåt idag? Å isf vad? :-)

(Å varför en bild på en glad nasse? Tja - varför inte?)

2 kommentarer:

Jennie sa...

Haha det måste ju finnas bekväma skor som inte är löparskor du kan ha på bröllopet. :) Finns ju fina, bekväma skor utan klack. :)

Åh vad jag tycker det blev fint med signaturen! Hoppas du gillar den, hur den sitter, storleken och så! :)

KRAM!

Susanne Löfgren sa...

Ja, i värsta fall får jag väl hitta nån finare form av sandaler :P Blåsor å skavsår är ju liksom lite vardagsmat nu, men med rätt grejor på fötterna så går det bra =)

Ja den blev jättefin! Jag är supernöjd!!! :D TACK!!! :D <3 KRAM!!!