onsdag 18 maj 2011

Upp-äggad!


Undra hur många ägg jag konsumerar på en månad egentligen? :P Bara idag är jag uppe i 7 st och då är dagen inte slut än....! Jag är galen i ägg, så är det bara! Å ni som bekymrar er över mitt kolesterolvärde - gör inte det! Kroppen är så duktig på att reglera det där själv! Jag är så gott som alltid frisk och pigg, det ser jag som ett kvitto på att kroppkakan mår gött! :-)

4 kommentarer:

Jennie sa...

Jag älskar också ägg! Äter 2 löskokta till frukost varje dag och står mig lääänge på det. :) Sen blir det några till under dagen när jag blir sugen på nåt. :)

Jennie sa...

Vet du förresten vad jag kom på! Jag tänkte om du vill ha en signatur längst ner i dina inlägg, som automatiskt läggs till. Tänkte givetvis på "Lev! Skratta! Älska!". Det går ju att göra i det typsnitt du har intatuerat, skulle det vara nåt tror du? :)

Susanne Löfgren sa...

Åh du underbara blogg-guru!!! Jag ändrar genast så att du kan ordna signaturen till mig! :D En sån strålande idé!!! :D :D :D TACK!!!! <3

Jennie sa...

Kul! :D Jag hinner inte fixa det just nu, måste städa lite innan husbonn kommer hem ;) och sen ska jag iväg och snusa kattbäbisar hos Cecilia. Men sen så! :) Jag är ju otroligt senil så du får gärna maila inloggsuppgifterna igen.. :P

Kram!!!