tisdag 16 november 2010

Älskade underbara liniment!


Ä N T L I G E N !

Äntligen har jag Linnex hemma igen! Detta fantastiska välgörande underbara liniment! Fattar inte hur jag klarat mig utan det under två veckors tid! Det gör verkligen underverk!!!!

Hett tips är att inte klia sig i ögonen efter att fingrarna varit i kontakt med nämnda liniment! Orsakar långvarigt tårflöde! ;P

3 kommentarer:

Christian sa...

Oj, 6 timmar på två dygn var banne mig inte mycket! =( ur får du dagarna att funka på det, usch!

haha, visst var det fina brillor! ;) haha..

Så ditt Basala vilovärde låg på 1250 gissar jag på utan att du har plussat på någon aktivitet va? För det låter väldigt lågt alltså.. =S
Som du säger så är det bästa man kan göra att testa sig fram och lära känna sin egna kropp! =) Så börja så och evaluera resultatet vart eftersom. ;)

Good news angående PT/Sjukgymnasten! =) Hoppas det där ordnar upp sig för dig!

Haha, jag måste spontant säga att detlåter elt uppåt väggarna att INTE äta fett! Skulle aldrig komma på den idén och definitivt inte tipsa någon annan om det eller. Nej fy, ät fett du! =) Bara bra för dig ju!

Jag ska försöka hålla koll efter henne så gott det går! =D Vad kul!

Haha, hoppas förövrigt du haft en bra dag och oroa dig inte för att jag inte skulle haft energi om du ser mitt inlägg om dagsintaget haha.. Overkill! ;)

Sov gott, Kramar!

Sandra på Ön sa...

Henrik är också väldigt förtjust i det där linimentet :)
Jag har inte använt så mycket liniment i livet, men ska jag använda något lär jag pröva det där :)

Susanne Löfgren sa...

Åh det är alldeles fantastiskt bra! :D Min onda axel älskar mig efter några drag med det där! Rekommenderas helt klart! =)