söndag 14 november 2010

Tillbaka på noll!


Inte för att det är av någon jättebetydelse egentligen, men lite störigt är det ;) Varje gång antalet besökare kommer upp i 10 000 nollas det! Var kan jag hitta en mer fungerande sådan? Är helt lost i sånt där haha! Skulle vilja fixa layouten i bloggen osv, men fattar nada av sånt! :P

3 kommentarer:

jennie sa...

Hahaha men jag har ju sagt att jag kan hjälpa dig om du vill :P
Kan fixa samma räknare som jag har också.

Christian sa...

Haha, jag vet..5 dagar kan verkligen kännas som en evighet alltså! =)
Ibland gör ju dock vilan mer gott än vad man accepterar det till att vara och man mår nog bäst av att inte köra konstant på gymmet också. ;)

Oj, dubbeljobb alltså? =) Good job!

Deffguiden som King Grub har skrivit är grymt välskriven måste jag säga! =)
Min information har jag fått från min förebild inom träning (Andreaz Engström) och lagt til lite utav vad som funkat när jag har testat mig fram och modifierat och sen lagt upp på min blogg. =)

Skulle du behöva tips eller frågot så kan jag göra mitt bästa att försöka hjälpa till! ;)
Varför skulle du dra ner på fettet?
Det enda jag kan tänka mig att vara utan är ju isåfall kolhydraterna (men det vill jag inte haha) men fettet är ju livsviktigt! =)

Ja, jag ser fram emot en "ätarperiod/byggarperiod" faktiskt! Håller med om att det är lättare på sommaren att deffa, just därför äter jag upp mig nu och sen börjar min deff på försommaren/våren för att sedan köra underhållande av denna på sommaren (då det är enklare). =)

Nej, jag ska ju tyvärr inte dit..Det hade varit helt sjuk kul ju! =D Men kommer följa det så gott det går här hemifrån! Vad heter hon/han som ska tävla?

Kramar!

Anonym sa...

Fy tusan så fin bloggen har blivit! Men jag saknar dej i mörkt hår! Det är liksom MIN Sussi det! <3